Великоднє свято в Широківському НВК

Великдень – це найбільше релігійне свято, яке відзначають навесні. У цей день, згідно з християнською легендою, воскрес Ісус Христос після того, як його було розіп’ято на хресті. Це чудо символізує звільнення від гріхів для віруючих людей. У народному уявленні це свято оновлення землі та природи. В нашому НВК Великодня метушня почала панувати ще з приходом весни, підготовка до найсвітлішого «праздника» тривала до останніх днів перед Великоднем. Було прибрано шкільне подвір’я, територію навколо Свято-Іллінського храму, в коридорі нашої школи, ніби з допомогою якоїсь величної, світлої сили, виросло чарівне писанкове дерево.

На третій день Великодня, в школі було проведено конкурс пасаночок «Великодні дзвони дзвонять» де учні 1-9 класів презентували та захищали свої великодні композиції.

Надзвичайно весело і з користю пройшла підготовка до Великодня в Широківському НВК. Багато сміху і хороший настрій супроводжувалися нас весь час. Завдяки саме спільній роботі всіх учасників начального та виховного процесу, ми з гордістю можемо заявити, що в Широківському НВК працюють самі креативні вчителі і навчаються самі талановиті діти!

Бажаю щастя й злагоди в родині
Та благодаті Божої з небес
І хай по всій лунає Україні:
- Христос воскрес!
- Воістину воскрес!

Квіткове намисто шкільного двору. Широківський НВК

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.